Landgoed Palingbeek

Landgoed Palingbeek - Zillebeke Ieper

Reserveer Online
NL / EN
Bekijk Beschikbaarheid

Faciliteiten


De oorspronkelijke stallingen kijken naar het zuiden en werden omgebouwd tot een vakantiewoning met styl, 4 modules, een gemeenschappelijke living met kookeiland. Alle modules zijn verbonden met een gang tot aan de gemeenschappelijke living. Rust, ruimte en recreatiemogelijkheden en een compromisloos kader. De harmonie tussen groen, rust en comfort is hier compleet. Ons landhuis biedt u een combinatie van comfortabele logies met de nodige privacy. Een kwalitatief verblijf Mét luxe-accent.

Er is voldoende afgeschermde parking met verharding, ook 2 paardenstallen op aanvraag. De gemeenschappelijk ruimte ligt centraal in het gebouw. Een open keuken met kookeiland, en toog om te aperitieven. De keuken is uitgerust met inductie vuur, grote koelkast, vaatwas, koffiezet apparaten en heel wat keukenatributen behalve een friteuse.

De eetruimte is voorzien voor 18 personen. Het salon biedt plaats aan 12 personen en met extra krukjes kan iedereen erbij. Genieten van het groot plasma scherm en digitale TV. Het salon trakteert u op een uniek zicht  op de bossen van  de Palingbeek 750 Ha bos!

Een prachtig terras met vrije inloop naar de unieke volledig veilige tuin met speeltuig voor de kleintjes, zandbad  met speelgoed en tafeltennis (balletjes en paletten in speelmand in de eethoek), bbq , parasols en kampvuur voorzien, 4 go-karts. De boomgaard met kikkerpoel, schapen en kippen is omheind. In het tuinhuisje is een extra koelkast, diepvries en wasmachine.

Wenst u extra te genieten, dan kan u een heerlijke kaasschotel, Raclette of huisbereide Lasagna bestellen via mijn dochter. Alles wordt voor jullie klaargezet in de woning.  Jullie zorgen dan enkel nog voor de gezellige sfeer!
U kan haar bereiken op het nummer 057/214 600 of via www.kelderhuys.be

De opgemaakte bedden zorgen voor een  aangename aankomst, in elke badkamer is er per persoon, een douchehanddoek, een, gewone handdoek, een gasten doekje, washandje en badtapijt voorzien. Keuken linnen  en vaatdoeken voorzien in de prijs alsook het gebruik van de sauna.